Tuotevalikoima

Hautakivet

Kivi kuvaa muistojen pysyvyyttä. Läheisen hautakiveä valitessa voi kivivalinnalla ja –käsittelyllä kertoa vainajan elämästä ja persoonasta.

Myyntinäyttelytilassamme on esillä noin 100 erilaista muistomerkkiä, joita voi rauhassa käydä katsomassa. Kun kivivaihtoehtoja näkee itse ja saa samalla ammattilaisen yksilöllistä apua, helpottuu kivivalinta suuresti. Kivitaiteilijamme lähtee suunnittelemaan kiveä asiakkaan kanssa hänen toiveidensa mukaisesti.

Kivivaihtoehtoja ja –malleja on useita. musta diapaasi, spektroliitti, Mäntsälän punainen, Kurun harmaa ja Ylämaan vihreä ovat yleisimpiä kivivalintoja. Pyrimme pysyttelemään suomalaisissa kivissä. Kivi on luonnonmateriaali, jossa värit ja kuviot vaihtelevat. Meillä voitte valita kiven, josta muistomerkki valmistetaan.

Kuvien hautakivet ovat sinun läheisesi hautakiven valinnan auttamiseksi. Kivien koot ja värit ovat esimerkinomaisia, voitte muunnella niitä haluamallanne tavalla. Me toteutamme laadukkaan ja kauniin kokonaisuuden läheisesi muistoa kunnioittaen.

Koristeet

Valikoimassamme on laaja kattaus kauniita hautakivikoristeita ja oheistarvikkeita, joilla kertoa vainajan elämästä ja persoonallisuudesta. Kuvissa on joitakin esimerkkejä tuotteistamme. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan koko valikoimaamme. Myös pronssituotteisiin voi tutustua myymälässämme kivimallien kanssa.

Sisustus- ja rakennuskivet

Myymme kaikkia Majakiven mallistossa olevia kauniita ja monikäyttöisiä sisustus- ja rakennuskiviä. Myös suunnittelu kuuluu palveluumme. Toimitusaikamme on pari arkipäivää. Tutustu kuviimme sekä poikkea Majakiven osoitteessa www.majakivi.com.

Uunit

Myymme kaikkia Hopealoimun mallistossa olevia näyttäviä uuneja. Myös asennus kuuluu palveluumme, asennukseen menee yhdestä kolmeen arkipäivää. Toimitusaikamme on kaksi kuukautta. Tutustu kuviimme sekä poikkea Hopealoimun osoitteessa www.takka.fi